Liikalan lomamökkien vuokrausehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Liikalan lomamökit noudattaa välittämiensä lomamökkien varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut varaamastaan lomamökistä ennakkomaksun, tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Varaaminen ja maksu

Mikäli varaus tehdään yli 6 viikkoa ennen vuokrausajankohtaa, lähetetään asiakkaalle lasku kahdessa osassa: ennakkomaksu 20 % vuokrasta (eräpäivä 7 vrk laskun päiväyksestä) ja loppulasku 80 % vuokrasta (eräpäivä 6 vko ennen loman alkua). Jos varaus tehdään alle 6 viikkoa ennen loman alkua, peritään maksu yhdessä erässä. Ellei laskua makseta eräpäivään mennessä, on Liikalan lomamökeillä oikeus perua varaus. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruminen on tapahduttava kirjallisesti. Tarvittaessa asiakkaan on esitettävä omistajalle kuitti suoritetusta maksusta.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Mikäli peruutus myöhästyy tai ei saavu lainkaan perille, peruutus voidaan hyväksyä, jos asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu ja toimitusmaksu. Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Mikäli saamme peruutetun lomakohteen vuokratuksi toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin, kun asiakkaalta saadaan vuokraa. Suoritettua ennakkomaksua ei palauteta. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luontevalla tavalla (lääkärintodistus yms.). Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata.

Liikalan lomamökkien oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voimme irtisanoa sopimuksen. Olemme velvollisia ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Liikalan lomamökeille maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Avainten luovutus

Lomamökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen mökin omistajalle, joko puhelimitse tai kirjallisesti, ilmoittamana arvioituna saapumisajankohtana mökillä tai erikseen sovitussa paikassa.
Avaimen saa käyttöön tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä, jos ei toisin sovita.

Oleskelu lomakohteessa

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kaikkien lomakohteiden vuokraan kuuluvat tyynyt, peitot, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat sekä ruokailuvälineet, polttoaine lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Lomamökkien ja loma-asuntojen vuokraushintaan eivät sisälly liinavaatteet, mutta niiden vuokraamista hintaan 10 eur/hlö voi tiedustella varaamisen yhteydessä. Mökkien vuokraushintaan eivät sisälly wc- ja talouspaperit. Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas itse. Oletamme, että asiakas huolehtii seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi, astioiden puhdistus (ja tiskikoneen tyhjennys), tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Loppusiivouksen voi myös ostaa etukäteen hintaan 50 euroa. Mikäli varauksen päättyessä ei ole tehty asianmukaista loppusiivousta eikä sitä ole etukäteen tilattu, on Liikalan lomamökeillä oikeus periä 50 euron suuruinen siivousmaksu.

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Henkilömäärä

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä mökissä on vuoteita. Mahdollisesta teltan tai asuntovaunun käytöstä tulisi sopia etukäteen.

Mahdolliset valitukset

Kaikki mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset tulisi tehdä välittömästi asian korjaamiseksi.

Vuokrausajat

Kesällä minimivuokrausaika on yleensä viikko ja vaihtopäivä perjantai tai lauantai. Myös lyhyempiä varausjaksoja kannattaa kysyä. Mökki on käytössänne tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Poikkeukselliset hinnat ja varausajat ovat jouluna, uutena vuotena ja juhannuksena.
Powered by Smart Kotisivutyökalu